Als je bewegen kunt stimuleren, betaalt dat zich dubbel en dwars terug.

“Werken bij Randstad vergt veel energie. Als werkgever bieden we dan ook graag fit20 aan. Het is laagdrempelig, flexibel en gezellig.”

Ook de mensen voor wie het de enige vorm van beweging is, hebben er baat bij en zijn tevreden. Juist degene die denkt dat hij het te druk heeft of zelfs een hekel heeft aan sporten, heeft er belang bij.

Je kunt in je gewone werkkleren trainen en je bent in twintig minuten klaar. Dat je een afspraak hebt met een persoonlijke trainer helpt om door te zetten. Net als trainen met een maatje: veel van onze mensen trainen als duo.

Stukje bij beetje verleg je je grenzen en dat voel je. Wie fitter wordt, gaat stralen,” besluit Ton Hopmans. “Zelf mag ik morgen weer.”

Ton Hopmans is Managing Director bij Yacht en directeur HR van Randstad Groep Nederland.


Van de kantine...

“Enthousiaste deelnemers worden vaak ambassadeurs. Eén van de directeuren hoorde van een kantinemedewerker dat ze last van haar rug had,” vertelt fit20 trainer Maikel Hogendorp. “Hij liep arm-in-arm met haar naar de fit20 studio en zei: ‘Dit is echt iets voor jou. Ik doe het zelf ook en heb nooit meer last van mijn rug.’ Sindsdien doet ze mee. Haar rugklachten zijn verleden tijd.”

... tot de boardroom

Een regelmatige bezoeker van de fit20 studio is Randstad-CEO Jacques van den Broek. “Fit zijn is voor mij persoonlijk erg belangrijk. Bij het vele reizen bijvoorbeeld, met alle tijdsverschillen, helpt het als je gezond bent. fit20, in combinatie met hardlopen, is voor mij een mooi totaalpakket,” vertelt hij.

Informeren naar de mogelijkheden om een eigen fit20 studio in je bedrijf te hebben?

Vul het formulier in en we komen snel bij je terug.